Login
Recupereaza parola

Inregistrare cont nou
Inregistreaza
Despre noi

Despre noi

Noi, cei de la World Of Beer, suntem dedicati dezvoltarii distributiei berilor speciale internationale. Am dezvoltat un protofoliu de beri de tip Lager, Dark Lager, Weissbier, Stout, Black Lager, Pale Ale, Barley Wine, India Pale Ale, Double Stout si alte tipuri, care incanta gustul si spiritul consumatorilor. 

Berile distribuite de noi sunt produse artizanal, la cel putin 45 de zile, termen minim in care berea se poate matura pentru a un gust sublim. Provenienta acestor beri este de pe mai multe continente, Europa, Asia, America, din tari precum Germania, Cehia, SUA, Marea Britanie, China, Vietnam, Thailanda si Japonia, si pe masura ce educatia de consum va creste si categoria de bere se va dezvolta, vom aduce noi sortimente din ce in ce mai complexe. In acest moment importam si distribuim marci precum: Paulaner, Nenea Iancu, Oppler, Bernard, Hacker-Pschorr, Bavaria, Magners, Tennents, London Pride, London Porter, ESB, Honey Dew, Oxford, Samuel Adams, Oyster Stout, Hobgoblin, Ginger Beard, Imperial Red, Bishops Finger, Spitfire, India Pale Ale, Double Stout, Asahi, Tsingtao, Chang Beer, Saigon-Export.

Deasemenea, de curand, World Of Beer a inceput sa dezvolte un proiect special cu ceaiuri si cafele de origine, certificate de organisme Internationale, de o inalta calitate, premiate si recunoscute la nivel mondial.

Daca te intereseaza oferta noastra pentru Horeca sau Retail ne poti contacta aici.

 

 

Eveniment Nenea Iancu - D'ale Carnavalului - Atelierul de Bere Iasi
2012-10-12
Eveniment Nenea Iancu - D'ale Carnavalului - Atelierul de Bere Iasi 2012-10-12
Promotie Nenea Iancu - Librariile Bastilia Bucuresti
2012-12-20
Promotie Nenea Iancu - Librariile Bastilia Bucuresti 2012-12-20
Promotie Nenea Iancu - Librariile Bastilia Cluj-Napoca
2012-12-20
Promotie Nenea Iancu - Librariile Bastilia Cluj-Napoca 2012-12-20
Aboneaza-te la Newsletter GO
Produse noi
Chang Beer
33.00 cl
5.50%
Thailanda
Chang Beer 33.00 cl 5.50% lager
© World of Beer 2013
DA, am peste 18 ani
NU, nu am peste 18 ani