worldofbeer
2021
Ianuarie Carnaval - Craft Beer Prin berea Carnaval continuăm aventura pasiunii pentru bere începută de al nostru vechiul Nenea Iancu și aducem o bere Premium Craft, plină de inovație și spirit contemporan. Apare în 2 sortimente: Carnaval IPA și Carnaval Wheat IPA.
Iulie Nenea Iancu Brună Specială Se lansează un nou sortiment de bere Nenea Iancu, care se dorește a fi alături de pasionații de bere brună, cu gust de malț prăjit, definit de dulceața catifelată atenuată de gustul amărui al hameiului.
2020
Aprilie Magazinul online livrează și în orașele selectate Pentru a fi mai aproape de iubitorii de bere premium în timpul restricțiilor, am inițiat livrările cu flota proprie pentru încă 3 orașe din țară: Timișoara, Cluj și Iași. Ulterior, livrările au fost sistate.
Noiembrie Etichetă nouă pentru Nenea Iancu Eticheta este nouă, dar prințipurile rămân neschimbate la Nenea Iancu. Am ales să vă întâmpinăm cu un aspect grafic mai apropiat de gustul contemporan, în cazul în care ați uitat cât este de contemporan amicul nostru, Nenea Iancu.
2018
Iulie Deschiderea magazinului online worldofbeer.ro Am deschis porțile magazinului online, prezentând noile branduri Nenea Iancu si Oppler, cât și alte 40 sortimente din întreaga lume.
Decembrie Noile etichete Oppler Oppler primește o nouă etichetă, modernă și plină de personalitate.
2016
Martie Nenea Iancu Blondă fără alcool Nenea Iancu prezintă un nou membru al familiei: Nenea Iancu Blondă fără alcool.
Septembrie Relansarea brandului Oppler Unul dintre cele mai vechi branduri de bere din România, Oppler, a fost relansat de către compania World of Beer. Numele berii vine de la Carol H. Oppler, cel care în 1854 a construit prima fabrică de bere din București.
2015
Noiembrie Un nou produs marca Nenea Iancu Nenea Iancu Specială de Iarnă își face prima apariție și devine un partener nelipsit pentru anotimpul rece.
2014
Aprilie Nenea Iancu lansează un nou sortiment Nenea Iancu Albă Nefiltrată cu limonadă devine parte a portofoliului Nenea Iancu și putem spune cu mândrie ca este prima bere de acest gen prezentă în România.
2012
Decembrie Evenimente de promovare pentru berea Nenea Iancu În Decembrie 2012 am găzduit o serie de evenimente în toată țara, în orașe precum Iași, Cluj-Napoca, București.
Noiembrie Nenea Iancu vine și la sticlă Începând cu noiembrie 2012, Nenea Iancu Blondă si Nenea Iancu Albă Nefiltrată din grâu se poate servi și la sticlă.
Iunie Lansarea brandului Nenea Iancu În iunie 2012, berea Nenea Iancu își face prima apariție pe piața din România cu varianta de draught pentru Nenea Iancu Blondă Specială si Albă Nefiltrată din grâu.